Fotozoektocht

Van 21 juni 2021 tot en met 21 september 2021 kan je deelnemen aan de zomer-fotozoektocht van Gezinsbond Nijlen en het Kempens Diamantcentrum. Deelnemers kunnen hun keuze maken tussen zowel een korte (+/- 4,5 km) als een lange (+/- 16 km) route doorheen Nijlen - die je te voet of per fiets kan doen. Als je een deelnameformulier aankoopt (kostprijs 3 euro) krijg je zowel de korte als lange route aangeboden.

Bij de korte route zoek je de foto's en beantwoord je telkens een vraag. Bij de lange route krijg je detailfoto's die je in de juiste volgorde dient te plaatsen. Tijdens beide routes passeer je al wel eens een speelplekje (altijd leuk voor kinderen die mee de tocht doen) en een horecagelegenheid en/of toiletten. Beide tochten vertrekken in het Kempens Diamantcentrum (Spoorweglei 42 - 2560 Nijlen). Hier kan je het deelnameformulier aankopen.

Openingsuren Kempens Diamantcentrum: dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 16.30 uur. Tijdens de maanden juli en augustus zal het diamantcentrum ook enkele zaterdagen de deuren openen (raadpleeg de website voor de juiste info: www.briljantekempen.be). Het bezoekerscentrum van het Kempens Diamantcentrum is gratis te bezoeken. Wens je de slijperij te bezichtigen, dan betaal je 2 euro inkom.

 

Info: Gunther Melis, gsm 0496 99 25 45, gezinsbondnijlen@gmail.com

 

Zomer-fotozoektocht Nijlen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.