Zumba-lessen

Klaar voor wat extra beweging en dat op een leuke actieve manier? Dan zijn onze lessen Zumba zeker iets voor jou! Gediplomeerd lesgeefster Evelyn Van Gansen krijgt jou met haar enthousiaste aanpak zeker aan de gang. Zumba is een dans fitness die je een uitgaansgevoel geeft terwijl je een stevige work-out aan het doen bent. Zumba is er voor iedereen die houdt van fun, muziek en latin vibes.

Locatie

Nijlen 2560 Berlaarsesteenweg 2 Gemeenschapscentrum 't Dorp

Op 10 januari 2024 kan iedereen, die nog nooit kwam mee doen, deelnemen aan een gratis proefles. Vanaf 10 januari 2024 kan je wekelijks deelnemen wanneer je dat zelf wenst en dat tot eind juni (19 juni is de laatste les van het werkjaar). Er is geen les voorzien tijdens de schoolvakanties en ook op 1 mei 2024 liggen we stil.

Wie aan de lessen wenst deel te nemen, dient zich vooraf te registreren en een vijfbeurtenkaart (45 euro) of tienbeurtenkaart (75 euro) aan te kopen. Deze blijft sowieso tot eind juni 2024 geldig. Bij de aankoop van een beurtenkaart, word je automatisch ook lid van Gezinssport Vlaanderen en ben je verzekerd tijdens de lessen.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
75.00

Je betaalt 75 euro voor een tienbeurtenkaart. Wie lid is van de Gezinsbond krijgt tijdens de lessen nog een spaarkorting van 7,50 euro op haar/zijn lidkaart geplaatst. Je kan ook een vijfbeurtenkaart aankopen, deze kost 45 euro (en leden van de Gezinsbond krijgen 3 euro toegekend op hun lidkaart).
Beurtenkaarten worden vooraf besteld (voor je aan de lessen deelneemt). De betaling kan overgeschreven worden op rekeningnummer BE49 9731 5036 3471 van Gezinsbond Nijlen (met vermelding van je naam + zumba en beurtenkaart).

Inschrijven

Deelname aan de proefles is gratis en hiervoor hoef je niet in te schrijven. Wie vanaf 10 januari 2024 wil deelnemen, dient zich vooraf te registreren en bestelt ineens een vijfbeurten- of tienbeurtenkaart mee. Vanaf de betaling in orde is, wordt de verzekering in orde gebracht en kan je deelnemen.
Online registratieformulier vind je hier: https://forms.gle/1Bdqm3Xbgvwk1fhe9
Opgelet: wie vorig seizoen deelnam, en waarvan alle gegevens dezelfde gebleven zijn, hoeft het formulier niet opnieuw in te vullen.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Meer activiteiten

Do jun 06
Locatie

Vlaanderen en Brussel 0000 thuis Vanuit je zetel

Vr jun 21
Locatie

Nijlen 2560 Spoorweglei 42 Kempens Diamantcentrum

Ma jul 01
Locatie

De Haan 8420 Tramlijn-Oost (in het historische en geklasseerde tramstation). Start- en verkooppunt: Visit De Haan