Zomerdriedaagse Gezinsbond Nijlen 2021

Volzet

Gezinsbond Nijlen trekt weer op zomerdriedaagse, deze keer naar de Ardennen, naar het dorpje Wiesme! We gaan er een geweldig mini-kamp van maken! Verwacht je aan bosspelen, een avondspel, kampvuur, spel en sport, crea, lekkere maaltijden en voldoende drankjes, een mini-party, en nog veel meer! Niet te missen dus! Erkend door Afya vzw en geschikt voor kinderen van 6 t/m 13 jaar.

Locatie

Nijlen 2560 August Hermansplein vertrek op het August Hermansplein

We rijden met de bus en vertrekken op het August Hermansplein op zondagnamiddag. Op woensdag komen we terug naar Nijlen met een bus.

De zomerdriedaagse wordt begeleid door een ervaren animatorenteam en gecoördineerd door Gunther Melis van Gezinsbond Nijlen.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
99.00

In de deelnameprijs zijn alle overnachtingen, activiteiten, maaltijden, drankjes en tussendoortjes inbegrepen. Leden van de Gezinsbond mogen hun lidkaart-spaarkaart mee brengen en krijgen hier bij aanvang van de driedaagse nog 9 euro spaarkorting op geplaatst.

Inschrijven

Inschrijven via gezinsbondnijlen@gmail.com: stuur een mailtje en je krijgt de nodige info bezorgd om je inschrijving en betaling in orde te brengen.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten