Zomerdriedaagse 2019 - Gezinsbond Nijlen (voor 7-13 -jarigen) (met overnachting)

Gezinsbond Nijlen trekt op zomerdriedaagse naar De Hoge Rielen in Kasterlee... en wees maar zeker dat ons begeleidersteam er een geweldig mini-kamp van gaat maken! Je mag je verwachten aan bosspelen, een avondspel, kampvuur, spel en sport, crea, een kookteam dat voor voldoende lekkers en drankjes tussendoor zal zorgen, een mini-party, ... Niet te missen dus!

Locatie

Lichtaart 2460 Molenstraat 62 De Hoge Rielen

's Maandags (19/08) breng je zelf je kind(eren) naar Kasterlee. Ze zijn welkom tussen 18.30 uur en 19 uur. Op donderdag (22/08) komen we met een bus terug naar Nijlen. De driedaagse is erkend door Afya (jeugddienst van de Gezinsbond).

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
92.50

De prijs omvat alle maaltijden, drankjes, 3 overnachtingen, busvervoer terug, activiteiten, begeleiding en verzekering (all in). Leden van de Gezinsbond krijgen 5 euro spaarkorting op hun lidkaart.

Inschrijven

Inschrijven en betalen gebeurt online via www.ticketgang.be - klik op 'koop hier je tickets' en kies bij organisator 'Gezinsbond Nijlen' (inschrijven zonder account). Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.