Zomerdriedaagse 2019 - Gezinsbond Nijlen (voor 7-13 -jarigen) (met overnachting)

Gezinsbond Nijlen trekt op zomerdriedaagse naar De Hoge Rielen in Kasterlee... en wees maar zeker dat ons begeleidersteam er een geweldig mini-kamp van gaat maken! Je mag je verwachten aan bosspelen, een avondspel, kampvuur, spel en sport, crea, een kookteam dat voor voldoende lekkers en drankjes tussendoor zal zorgen, een mini-party, ... Niet te missen dus!

Locatie

Lichtaart 2460 Molenstraat 62 De Hoge Rielen

's Maandags (19/08) breng je zelf je kind(eren) naar Kasterlee. Ze zijn welkom tussen 18.30 uur en 19 uur. Op donderdag (22/08) komen we met een bus terug naar Nijlen. De driedaagse is erkend door Afya (jeugddienst van de Gezinsbond).

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
92.50

De prijs omvat alle maaltijden, drankjes, 3 overnachtingen, busvervoer terug, activiteiten, begeleiding en verzekering (all in). Leden van de Gezinsbond krijgen 5 euro spaarkorting op hun lidkaart.

Inschrijven

Inschrijven en betalen gebeurt online via www.ticketgang.be - klik op 'koop hier je tickets' en kies bij organisator 'Gezinsbond Nijlen' (inschrijven zonder account). Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Za Sep 21
Locatie

Lichtaart

Za Sep 21
Locatie

Nijlen

Zo Sep 29
Locatie

Nijlen