Zomer- fotozoektocht 2022

Neem deel aan de zomer-fotozoektocht van Gezinsbond Nijlen: alleen, met je gezin, met je kleinkinderen, met je buren, met je vrienden, ... te voet of met de fiets. Wie weet win jij wel een van de prijzenpakketten. We hebben een korte en lange route voorzien. Twee keer plezier dus!

Locatie

Nijlen 2560 Spoorweglei 42 Kempens Diamantcentrum

Tijdens de tocht kan je tussendoor eens pauzeren (en als er kinderen deelnemen, kunnen zij zich onderweg uitleven op enkele leuke speelplekjes).

Zowel de korte als de lange route vertrekt aan het Kempens Diamantcentrum te Nijlen.

Bij de korte route krijg je foto's waarbij je een vraag dient te beantwoorden. Voor de lange route schotelen we je 20 detailfoto's voor en dien je deze in de juiste volgorde te plaatsen.

Een deelnameformulier (en routebeschrijving) kan je verkrijgen in het Kempens Diamantcentrum (in de Spoorweglei 42 te Nijlen). Je kan hier terecht van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot en met 16.30 uur.

Na 21 september 2022 zullen er uit de juiste inzendingen enkele winnaars geloot worden. Er worden voor deze zesde editie van de zomer-fotozoektocht weer enkele leuke prijzen voorzien.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
3.00

Een deelnameformulier kost 3 euro. Het deelnameformulier is verkrijgbaar in het Kempens Diamantcentrum (Spoorweglei 42 - 2560 Nijlen).

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Meer activiteiten