Zingen met baby's

Zingen met je baby is leuk en dat vindt je baby ook. Je kind vindt het heerlijk om een vertrouwde stem te horen. Zingen is een manier om contact te maken op een vrolijke manier. Liedjes kunnen ook troost bieden en structuur geven aan de dag. Welkom op deze sessie: baby's van 10 tot 18 maanden (baby's van 0 tot 10 maanden hebben een sessie om 9 uur).

Locatie

Nijlen 2560 Berlaarsesteenweg 2 Gemeenschapscentrum 't Dorp

Bovendien blijkt dat liedjes zingen niet alleen de taalontwikkeling, taalvaardigheid en woordenschat van je kindje vergroot en ondersteunt, maar ook zijn muzikale ontwikkeling. Maar bovenal is zingen met je baby gewoon plezierig voor ouder en kind!
Tijdens deze workshop krijgen ouders heel wat tips en info en ontdek je als ouder hoe je ook thuis met je kindje muziek kan maken. Er kunnen maximum 8 baby's deelnemen (begeleid door 1 of 2 (groot)ouder(s)).

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
4.00

Je betaalt 4 euro deelnamegeld voor baby en ouder(s) samen (max. 2 (groot)ouder(s) per baby). Leden van de Gezinsbond krijgen 1,50 euro spaarkorting op hun lidkaart geplaatst.

Inschrijven

Inschrijven via gezinsbondnijlen@gmail.com.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten