WK Loopfietsen & Familiepret

Iedereen is hartelijk welkom op onze Familiepret-namiddag in park Tibourschrans ('t Hofke) te Nijlen. Er staan 2 springkastelen en een zomerterras of je kan kubb spelen tegen andere families. Wie wil kan ook per fiets onze lange route van de zomer-fotozoektocht afleggen (+/- 18 km). Om 14 uur is er een wedstrijd zaklopen voor gezinnen en om 15 uur start het WK Loopfietsen voor 1,5 - 6-jarigen.

Locatie

Nijlen 2560 Tibourstraat 10 Park Tibourschrans ('t Hofke)

De toegang is gratis. De springkastelen zijn vrij toegankelijk en we voorzien een zomerterras waar je drankjes en enkele versnaperingen kan verkrijgen.

Daarnaast liggen er tien minigolfbanen. Je betaalt 2 euro per deelnemer.

Wie graag een fietstocht onderneemt, kan starten in het park voor onze lange route van de zomer-fotozoektocht (+/- 18 km). Een deelnameformulier met foto's en route kost je 3 euro.

Om 14 uur kunnen gezinnen gratis deelnemen aan een wedstrijd zaklopen. We hebben drie categorieën waar je bij kan inschrijven: een aflosreeks voor gezinnen bestaande uit vier personen (2 kinderen en 2 volwassenen), een aflosreeks voor gezinnen bestaande uit drie personen (1 kind en 2 volwassenen) en een reeks met duo's (kind en volwassene). De volwassenen kunnen ouders zijn maar even goed grootouders, nonkels, tantes, ... Vooraf inschrijven kan via gezinsbondnijlen@nijlen.be.

Om 15 uur start het WK Loopfietsen voor 1,5 - 6 -jarigen. Er zijn vijf reeksen:
- geboortejaar 2016 (start om 15 uur)
- geboortejaar 2017 (start om 15.10 uur)
- geboortejaar 2018 (start om 15.20 uur)
- geboortejaar 2019 (start om 15.30 uur)
- geboortejaar 2020 (start om 15.40 uur)

Deelnemers betalen 2 euro inschrijfgeld. Iedere deelnemer krijgt een medaille. Leden van de Gezinsbond krijgen 1 euro spaarkorting. Er zijn enkele loopfietsen aanwezig maar wie zelf een loopfiets heeft, mag deze uiteraard mee brengen. Deelnemers schrijven vooraf in via gezinsbondnijlen@gmail.com.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

Je moet enkel vooraf inschrijven als je wenst deel te nemen aan het WK Loopfietsen of aan de wedstrijd zaklopen. Voor andere activiteiten is dit niet nodig.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Meer activiteiten