Veilig online: Gamen (ONLINE SESSIE)

Gamen. Favoriet tijdverdrijf van massa's jongeren. Favoriete ergernisbron van massa's ouders. Wat maakt het allemaal zo leuk en aanlokkelijk? Wat moet je er zelf van kennen, wat zijn de valkuilen en risico's en hoe hou je het binnen de perken? Deze sessie dompelt je onder in de wereld van het gamen, geeft uitleg en tips en tilt je moeiteloos van het beginnerslevel naar dat van expert.

Locatie

Nijlen 2560 (online aanbod) Thuis

Veilig Online is een initiatief van Gezinsbond en Child Focus.

Deze vorming "Veilig online: gamen" is de eerste in een voorjaarreeks "Opvoeden, wij helpen je er bij!", een initiatief van Gezinsbond Bevel, Gezinsbond Kessel en Gezinsbond Nijlen in samenwerking met het Lokaal Dienstencentrum 'De Geburen'.

De vorming gaat sowieso door, online, van thuis uit te volgen dus. In geval van eventuele versoepelingen van de corona-maatregelen, kan het zijn dat we de vorming toch fysiek kunnen laten doorgaan. In dat geval word je hier tijdig van verwittigd.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

Vooraf inschrijvingen is verplicht want het aantal deelnemers is beperkt. Alle inschrijvingen gebeuren via gezinsbondnijlen@gmail.com of via Gunther Melis (0496 99 25 45).

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Mrt 08
Locatie

Vlaanderen en Brussel

Di Apr 06
Locatie

Nijlen

Ma Apr 12
Locatie

Nijlen