Uitstap voor 4-6 -jarigen naar de doe-mee-boerderij 't Groenhof

Joepie want alle 4-6 -jarigen (geboortejaren 2014, 2015 en 2016) kunnen met Gezinsbond Nijlen mee op uitstap gaan naar de doe-mee-boerderij 't Groenhof. Onze begeleiders verwachten de deelnemers aan de lokalen van Chiro Nele (Grote Puttingbaan) tussen 8 uur en 9 uur en zij kunnen daar terug opgehaald worden tussen 16 uur en 17 uur. Onze bus vertrekt om 9 uur en is terug om 16 uur.

Locatie

Nijlen 2560 Grote Puttingbaan 8 Lokalen Chiro Nele Kessel

In de voormiddag maken we kennis met de diertjes op deze doe-mee-boerderij en gaan we ook zelf brood bakken. Tijdens de middag krijgen we een lekker kommetje soep, dat we met onze meegebrachte boterhammen kunnen opeten. In de namiddag mogen we mee diertjes verzorgen, mee helpen in de moestuin, een ritje met een pony maken, ... Het wordt een superleuke dag! Onze begeleiders houden alles mee in de gaten en zorgen ook voor vooropvang en naopvang in de lokalen van Chiro Nele voor wie dat wenst (mogelijk tussen 8 uur en 9 uur en tussen 16 uur en 17 uur).

Wie mee gaat brengt een lunchpakket mee, enkele drankjes en een stukje fruit - draagt speelkledij en je mag ook wat oud brood mee brengen voor de diertjes.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
25.00

Busvervoer, begeleiding, soep en uitstap is inbegrepen in de prijs. Leden van de Gezinsbond krijgen 2,50 euro spaarkorting op hun lidkaart (te regelen bij brengen of afhalen van je kind(eren)).

Inschrijven

Inschrijven en betalen gaat online via www.ticketgang.be. Klik op 'koop hier je tickets' en kies dan bij organisator 'Gezinsbond Nijlen' of stuur een mailtje naar gezinsbondnijlen@gmail.com.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Wo Feb 05
Locatie

Nijlen

Wo Feb 26
Locatie

Nijlen