Thuisquiz Gezinsbond Nijlen

Zet je op vrijdagavond 18 juni buiten op je terras of binnen gezellig in het salon. Schenk je iets lekkers uit, zorg voor een versnapering en neem deel aan onze online Gezinsbond-quiz. Het is luchtige quiz met meerkeuzevragen dus elke ouder, grootouder, tante, nonkel, ... kan deelnemen. Je kan alleen mee spelen of in duo of in een groepje van 3 à 4 personen.

Locatie

Nijlen 2560 (thuis dus) Thuis in uw kot ;-)

Het handigste is om de quiz te volgen vanop een aparte laptop (of eventueel tablet) en in je hand hou je een smartphone (met internetverbinding) klaar per ploeg om de juiste antwoorden door te sturen.

Je kan inschrijven om alleen mee te quizzen, als duo of in ploegje met 3 à 4 personen. Er is altijd één iemand die de antwoorden doorstuurt via de smartphone. Deelname is gratis. Voor het winnende team is er een prijs voorzien.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

Vooraf inschrijven is verplicht en kan via mail (gezinsbondnijlen@gmail.com). Vermeld bij je inschrijving het aantal deelnemers, je ploegnaam en de contactgegevens van één persoon die de info wenst te ontvangen (met een mailadres dat je tijdens de quiz makkelijk kan raadplegen op je smartphone want de antwoordformulieren worden tijdens de quiz per ronde telkens doorgestuurd).

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten