Speelkamp voor 7-9 -jarigen (paasvakantie)

Tijdens de paasvakantie kunnen 7-9 -jarigen (geboortejaren 2012 tot 2014) deelnemen aan een speelkamp van maandag tot en met vrijdag 12 tot en met 16 april 2021. Een zalige week boordevol spelletjes, bosspelen, knutselen, ravotten en veel spelen. Onze animatoren zorgen voor een afwisselend aanbod en op woensdag genieten we van de kindershow 'Jens, de Lakei'.

Locatie

Nijlen 2560 Grote Puttingbaan 8 Lokalen Chiro Nele Kessel

De activiteiten starten dagelijks om 9 uur en eindigen tegen 16 uur. We voorzien vooropvang van 8 uur tot 9 uur en naopvang van 16 uur tot 17 uur. Tussen deze uren kunnen deelnemers toekomen en vertrekken.

Voorlopig programma:
- maandag: knutselfun + sport en spel
- dinsdag: bowling + kampen bouwen en bosspelen
- woensdag: initiatie Afrikaanse dans en spelen + kindershow 'Jens, de Lakei'
- donderdag: pleinspelen + bouwfestijn (bouwen met lego)
- vrijdag: springkastelenfun + bushcraft

Tegen de paasvakantie krijgen deelnemers een brief met praktische info bezorgd.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
125.00

In het inschrijfgeld zijn alle activiteiten, begeleiding en verzekering inbegrepen. Tijdens de middag wordt er een drankje voorzien. Leden van de Gezinsbond mogen hun lidkaart meebrengen (hier wordt 10 euro spaarkorting op geplaatst).

Inschrijven

Inschrijven kan via mail (gezinsbondnijlen@gmail.com) of online (en dan kan je ineens de betaling ook al in orde brengen) via www.ticketgang.be (klik op "koop hier je tickets" en typ bij zoekterm "Nijlen" - je hoeft geen account aan te maken).

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Mrt 08
Locatie

Vlaanderen en Brussel

Wo Mrt 31
Locatie

Nijlen

Di Apr 06
Locatie

Nijlen