Positief opvoeden (ONLINE SESSIE)

De basis van positief opvoeden is heel simpel: werkt een bepaalde aanpak? Doe er dan meer van! Werkt het niet? Stop ermee en probeer iets anders. Dit zoeken doe je samen met je kinderen. Je hanteert hiervoor een open communicatie. Dit lijkt simpel, maar toepassen in de praktijk is anders! Daarom: geen zware theorieën, wel praktische tips.

Locatie

Nijlen 2560 (online aanbod) Thuis

Deze vorming "Positief opvoeden: leuker en gemakkelijker" is de derde in een voorjaarreeks "Opvoeden, wij helpen je er bij!", een initiatief van Gezinsbond Bevel, Gezinsbond Kessel en Gezinsbond Nijlen in samenwerking met het Lokaal Dienstencentrum 'De Geburen'

De vorming gaat sowieso door, online, van thuis uit te volgen dus. In geval van eventuele versoepelingen van de corona-maatregelen, kan het zijn dat we de vorming toch fysiek kunnen laten doorgaan. In dat geval word je hier tijdig van verwittigd.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

Vooraf inschrijvingen is verplicht want het aantal deelnemers is beperkt. Alle inschrijvingen gebeuren via gezinsbondnijlen@gmail.com of via Gunther Melis (0496 99 25 45).

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten