Poppentheatervoorstelling 'Knuffel op zee'

Theater Propop brengt in de Nijlense Gildenzaal de vrolijke voorstelling 'Knuffel op zee', een voorstelling vol visuele en tekstuele grapjes, geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar en hun (groot)ouders. Onze cafetaria is geopend vanaf 14.30 uur; de deuren van de zaal gaan open tegen 15.20 uur.

Locatie

Nijlen 2560 Gemeentestraat 24 Gildenzaal Nijlen

"Tara zit er maar mooi mee: haar moeder is in blijde verwachting, ze is haar knuffel kwijt en ze moet ook nog samen met haar moeder een middagdutje doen. Ineens ziet ze een baby op het bed. Tara moet in eerste instantie niets van de baby weten maar wanneer ze weerwoord krijgt, begint ze het toch leuk te vinden. Bovendien weet de baby iets wat niemand van haar weet!"

Mis deze leuke familievoorstelling niet, op maat van kleuters en kinderen van het eerste leerjaar, die samen met hun (groot)ouder(s) kunnen genieten.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
6.50

Tickets aan de kassa kosten 6,50 euro (kinderen en volwassenen). Tickets in voorverkoop kosten 5,50 euro(online verkrijgbaar via www.ticketgang.be). Leden van de Gezinsbond mogen hun lidkaart mee brengen naar de voorstelling want zij krijgen nog een spaarkorting van 1 euro per ticket op hun spaarkaart gezet.

Inschrijven

Tickets kunnen vooraf aangekocht worden via www.ticketgang.be (klik op 'koop hier je tickets' en kies bij organisator 'Gezinsbond Nijlen').

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.