Kookworkshop: koken voor studenten en jongeren: 'Partyfood'

Deze kookworkshop is de laatste in onze voorjaarreeks en richt zich speciaal op studenten en jongeren. Tijdens deze kooksessie ga je mee aan de slag om heel wat lekkers klaar te maken. Jouw kot- of tuinfeestjes krijgen voortaan extra klasse met tal van hapjes die je snel klaar kan maken en waar je gasten niet van af zullen kunnen blijven. Partymodus on!

Locatie

Bevel 2560 Bevels Heerdplein 1 Parochiecentrum 'Den Heerd' - Bevel

Deelnemers mogen een keukenshort, goed aardappelmesje en enkele potjes mee brengen. Wellicht is er wel een restje over na al onze kookkunsten om mee naar huis te nemen. Tijdens de kookles is er voor elke deelnemer ook iets te drinken voorzien. De workshop is voor iedereen geschikt maar richt zich vanavond vooral naar studenten en jongeren die geïnspireerd willen worden.

Praktisch

Doelgroep
Jongeren (12j - 18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
10.00

De deelnameprijs bedraagt 10 euro (kookingrediënten en materialen inbegrepen + drankje). Wie lid is van de Gezinsbond kan de lidkaart mee brengen en krijgt 2 euro spaarkorting toegekend op de kaart.

Inschrijven

Vooraf inschrijven en betalen kan online via www.ticketgang.be (klik op 'koop hier je tickets' en kies bij organisator voor 'Gezinsbond Nijlen').

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Wo Feb 05
Locatie

Nijlen

Wo Feb 26
Locatie

Nijlen