Kindercarnavalbal Nijlen, live in je kot

Helaas geen kindercarnavalbal dit jaar in een zaal vol met confetti... maar feesten doen we, thuis in ons eigen kot! Volg onze carnavals-dj via livestream en leef je thuis met je (klein)kinderen een uurtje uit op de leukste hits! Er staat een paard in de gang? Wie weet! En bestel vooraf ons 'carnaval-in-je-kot'-pakket voor een nog feestelijkere namiddag! Organisatie i.s.m. Ferm Nijlen.

Locatie

Nijlen 2560 (thuis dus) Thuis in uw kot ;-)

Je kan tot 5 februari 2021 een 'carnaval-in-je-kot'-pakket bestellen aan 10 euro per pakket. In dit pakket vind je confetti, serpentines en ballonnen om er thuis een geweldig feestje van te maken, een fles kinderchampagne om met het ganse gezin te klinken, enkele photobooth-attributen en alle ingrediënten, kant en klaar, om voor 4 personen vers beslag te maken en daarna pannenkoeken te bakken. Levering aan huis als je in Nijlen woont of take-away ook mogelijk voor iedereen. Te gek, nietwaar?!
Alle info om te bestellen: check onze website https://nijlen.gezinsbond.be.

Onze carnavals-dj kan je van 14 uur tot 15 uur live volgen. We maken de juiste link nog bekend via de Facebookpagina van Gezinsbond Nijlen of op deze site (vanaf 15 februari). Je hoeft geen account te hebben om mee te kunnen volgen. De leukste hits en carnavalsliedjes voor jong en oud zullen de revue passeren. Feest jij mee thuis in je eigen living?

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

13 tot 21 februari KROKUSKRIEBELS

Neem je kinderen mee naar het museum!

9 dagen, 103 musea, 140 activiteiten

100% corona- EN familieproof!

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten