Halloween-challenge (met overnachting)

Gezinsbond Nijlen trekt samen met Tienerwerking De Joeng er op uit tijdens de herfstvakantie. Van maandagavond tot woensdagavond vertoeven we in De Hoge Rielen te Kasterlee voor een spetterende tweedaagse (met twee overnachtingen) met spel, ontspanning en Halloween-fun. Niet te missen dus! Erkend door Afya vzw en geschikt voor tieners van 11 t/m 15 jaar (geboortejaren 2007 t/m 2011).

Locatie

Lichtaart 2460 Molenstraat 62 De Hoge Rielen

De Halloween-challenge wordt begeleid door een ervaren animatorenteam en gecoördineerd door Gunther Melis van Gezinsbond Nijlen.

Deelnemers komen met eigen vervoer naar Kasterlee en worden daar ook terug opgehaald. Wij voorzien zelf geen vervoer. Moeilijk om ter plaatse te geraken? Geef dan een seintje zodat we even kunnen polsen bij andere deelnemers of je met iemand mee kan rijden.

We spreken op maandagavond af rond 19 uur in De Hoge Rielen. Op donderdagavond kan iedereen terug opgehaald worden rond 18 uur.

Praktisch

Doelgroep
Jongeren (12j - 18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
72.50

In de deelnameprijs zijn de overnachtingen in een paviljoen met bedden, activiteiten, maaltijden, drankjes en tussendoortjes inbegrepen. Leden van de Gezinsbond mogen hun lidkaart-spaarkaart mee brengen en krijgen hier nog 5 euro spaarkorting op geplaatst.

Inschrijven

Inschrijven via onze website (inschrijfformulier bij activiteit) of via gezinsbondnijlen@gmail.com: stuur een mailtje en je krijgt de nodige info bezorgd om je inschrijving en betaling in orde te brengen. Het aantal plaatsen is beperkt.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Meer activiteiten