Foto-zomerzoektocht 2021

Neem deel aan de foto-zomerzoektocht van Gezinsbond Nijlen en het Kempens Diamantcentrum... alleen, met je gezin, met je kleinkinderen, met je buren, met je vrienden, ... te voet of met de fiets. Wie weet win jij wel een van de prijzenpakketten. We hebben een korte (4,5 km) en lange (16 km) voorzien. Twee keer plezier dus!

Locatie

Nijlen 2560 Spoorweglei 42 Kempens Diamantcentrum

Tijdens de tocht kan je tussendoor eens pauzeren (en als er kinderen deelnemen, kunnen zij zich onderweg uitleven op enkele leuke speelplekjes).

Zowel de korte als de lange route vertrekt aan het Kempens Diamantcentrum te Nijlen.

Bij de korte route krijg je foto's waarbij je een vraag dient te beantwoorden. Voor de lange route schotelen we je 20 detailfoto's voor en dien je deze in de juiste volgorde te plaatsen.

Een deelnameformulier (en routebeschrijving) kan je verkrijgen in het Kempens Diamantcentrum (in de Spoorweglei 42 te Nijlen). Je kan hier terecht van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot en met 16.30 uur. Tijdens de zomerperiode zal er ook enkele keren een zaterdagopening voorzien zijn (raadpleeg best de Facebookpagina of website voor de juiste details).

Na 21 september 2021 zullen er uit de juiste inzendingen enkele winnaars geloot worden. Er worden zowel door het Kempens Diamantcentrum als Gezinsbond Nijlen enkele leuke prijzen voorzien.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
3.00

Een deelnameformulier kost 3 euro. Het deelnameformulier is verkrijgbaar in het Kempens Diamantcentrum (Spoorweglei 42 - 2560 Nijlen).

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.