Foto-zomerzoektocht 2019

Neem deel aan de foto-zomerzoektocht van Gezinsbond Nijlen... alleen, met je gezin, met je kleinkinderen, met je buren, met je vrienden, ... te voet of met de fiets. Tracht de foto's te vinden, de vragen op te lossen en bezorg je wedstrijdformulier terug. Wie weet win jij wel een van de prijzenpakketten. Deelnameformulieren zijn te koop in het Kempens Diamantcentrum te Nijlen.

Locatie

Nijlen 2560 Spoorweglei 42 Kempens Diamantcentrum

We voorzien een korte en lange route. Je kan kiezen welke je doet of de twee combineren. Tijdens de tocht kan je tussendoor eens pauzeren (en als er kinderen deelnemen, kunnen zij zich onderweg uitleven op enkele leuke speelplekjes). Een deelnameformulier (en routebeschrijving) kan je verkrijgen in het Kempens Diamantcentrum (in de Spoorweglei 42 te Nijlen). Je kan hier terecht van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot en met 16.30 uur en de eerste zondag van de maand eveneens van 10 uur tot 16 uur.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
7.50

Een deelnameformulier kost 7,50 euro (en dit is inclusief een Nijlense cadeaubon van 5 euro die je onderweg of na de tocht kan opgebruiken bij verschillende Nijlense handelszaken). Het deelnameformulier is verkrijgbaar in het Kempens Diamantcentrum (Spoorweglei 42 te Nijlen) tijdens de openingsuren.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Contacteer ons voor verdere vragen.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Zo Sep 29
Locatie

Kessel

Zo Sep 29
Locatie

Nijlen

Zo Sep 29
Locatie

Nijlen