Filmvoorstelling 'DE MOESTUIN VAN MIJN OPA'

We programmeren op deze donderdagnamiddag een hartverwarmende filmvoorstelling: "De moestuin van mijn opa", een prachtig verhaal over een grootvader en zijn kleinzoon. We voorzien een drankje en versnapering (taart) tijdens de film. 55-plussers zijn hartelijk welkom maar uiteraard kan iedere filmliefhebber mee komen genieten!

Locatie

Kessel 2560 Berlaarsesteenweg 2 gemeenschapscentrum 't Dorp

Mooie zachtmoedige confrontatie van opa als ervaren groentekweker met zijn jong volwassen kleinzoon die tracht de opbrengst van opa te evenaren. Seizoen na seizoen wordt het duidelijk dat kennis en handenarbeid het haalt boven de mechanische hulpmiddelen. Gevoelens van gemis komen duidelijk in beeld. Een goed gevoel is een mooie afsluiter van rustgevende beelden.
Een zeer integere film over de levenservaring van opa in zijn moestuin die hem tegelijkertijd herinnert aan zijn overleden vrouw. Korte inhoud film: Martin gaat op bezoek bij zijn grootvader om zich te herbronnen, te helpen en de mooie momenten van het leven te delen. Zijn opa deelt zijn kennis, een deel van zijn geschiedenis en de geheimen van de tuinman uit liefde voor zijn overleden vrouw.

Praktisch

Doelgroep
Senioren
Voor wie?
Iedereen
Prijs
3.00

film - versnapering en drankje inbegrepen

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten