Familieshow 'Jens, de lakei'

Gezinsbond nodigt je uit op deze familieshow voor kinderen van 3 tot 12 jaar. "De koning is jarig en daarom vieren we een groot verjaardagsfeest! Alle ridders en prinsessen uit het hele land worden uitgenodigd om samen zijn verjaardag te vieren. Hiep hiep... hoera! Jens de Lakei helpt samen met de kinderen het gekste verjaardagsfeest van het jaar organiseren." De show start om 15 uur.

Locatie

Nijlen 2560 Gemeentestraat 24 Gildenzaal Nijlen

We volgen de geldende coronamaatregelen op en communiceren hier nog over enkele dagen voor de show. Wie ziek is, blijft thuis. Aan de ingang wordt handgel voorzien.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
7.50

Tickets in voorverkoop kosten 7,50 euro (verkrijgbaar tot en met 4 maart 2021). Aan de kassa betaal je 9 euro. Leden van de Gezinsbond kunnen hun lidkaart meebrengen en krijgen hierop 1 euro spaarkorting per ticket geplaatst.

Inschrijven

Tickets beschikbaar via www.ticketgang.be (koop op 'koop hier je tickets' en typ bij zoekterm 'Gezinsbond Nijlen') of stuur een mailtje naar gezinsbondnijlen@gmail.com.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.