Danskamp Gezinsbond Nijlen - zomer 2022

Volzet

Gezinsbond Nijlen organiseert weer een fantastisch leuk danskamp tijdens de zomervakantie van 2022. Gedurende vijf dagen krijgen meisjes en jongens van 8 tot en met 16 jaar, onder leiding van Thomas Everix en zijn dansanimatoren-team, allerlei dansen aangeleerd. Tussendoor wordt er voor extra ontspanning gezorgd. Snel inschrijven maar!

Locatie

Nijlen 2560 Berlaarsesteenweg 2 Gemeenschapscentrum 't Dorp

Het danskamp van Gezinsbond Nijlen is erkend door Afya vzw (kinderclubwerking) en Gezinssport Vlaanderen. Deelnemers brengen elke dag een lunchpakket mee en voldoende tussendoordrankjes en een stuk fruit of koekje. Ze dragen best losse sportieve kledij. Elke middag voorzien wij een fris drankje.

Er is vooropvang voorzien vanaf 8.15 uur. Het danskamp is dagelijks tegen 16 uur afgelopen. Op het einde van het danskamp is er een dansshow voor publiek gepland (als dit toegelaten is conform de coronarichtlijnen).

Alle deelnemers zijn verzekerd via Gezinssport Vlaanderen.

Het danskamp is bestemd voor meisjes en jongens van 8 tot 16 jaar (geboortejaren 2006 tot en met 2014).

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
80.00

Leden van de Gezinsbond mogen hun lidkaart-spaarkaart op de eerste dag van het kamp mee brengen en krijgen hierop 10 euro spaarkorting geplaatst.

Inschrijven

Inschrijven kan je via onze website https://nijlen.gezinsbond.be. Na ontvangst van je inschrijving, krijg je een bevestiging en een uitnodiging tot betaling van het deelnamegeld. Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang met inschrijven.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Meer activiteiten