Danskamp Gezinsbond Nijlen - zomer 2020

Volzet

Gezinsbond Nijlen organiseert weer een fantastisch leuk danskamp tijdens de zomervakantie van 2020. Gedurende vijf dagen krijgen meisjes en jongens van 8 tot en met 15 jaar, onder leiding van Thomas Everix en zijn dansanimatoren-team, allerlei dansen aangeleerd. Tussendoor wordt er voor extra ontspanning gezorgd en op vrijdagavond is er een dansshow voor publiek. Snel inschrijven maar!

Locatie

Nijlen 2560 Berlaarsesteenweg 2 Gemeenschapscentrum 't Dorp

Het danskamp van Gezinsbond Nijlen is erkend door Afya vzw (kinderclubwerking). Deelnemers brengen elke dag een lunchpakket mee en voldoende tussendoordrankjes en een stuk fruit of koekje. Ze dragen best losse sportieve kledij. Elke middag voorzien wij een fris drankje.

Er is vooropvang voorzien vanaf 8.15 uur. Het danskamp is dagelijks tegen 16 uur afgelopen. Op vrijdag blijven de deelnemers aanwezig want om 18 uur is er een dansshow voor publiek.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
77.00

Leden van de Gezinsbond mogen hun lidkaart-spaarkaart mee brengen en krijgen 7 euro spaarkorting hierop geplaatst tijdens het danskamp.

Inschrijven

Inschrijven en betalen gebeurt online via www.ticketgang.be (klik op 'koop hier je tickets' en kies bij organisator voor 'Gezinsbond Nijlen').

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.