Cultuurkamp (paasvakantie)

Tijdens de paasvakantie kunnen 7-12 -jarigen (geboortejaren 2009 tot 2014) deelnemen aan een cultuurkamp van dinsdag tot en met donderdag 6 tot en met 8 april 2021. We voorzien enkele leuke workshops, gegeven door professionele docenten, die je onderdompelen in de wereld van kunstenaars, muziek, film en poëzie. Tussendoor voorzien onze animatoren tijd voor ontspanning en spel.

Locatie

Nijlen 2560 Berlaarsesteenweg 2 Gemeenschapscentrum 't Dorp

De activiteiten starten dagelijks om 9 uur en eindigen tegen 16 uur. We voorzien vooropvang van 8 uur tot 9 uur en naopvang van 16 uur tot 17 uur. Tussen deze uren kunnen deelnemers toekomen en vertrekken.

Voorlopig programma:
dinsdag: kunstendagje met workshops 'In de voetsporen van Dali & Magritte' en 'Kleurrijke vogels van CoBrA-kunstenaar Corneille' + spel en ontspanning
woensdag: filmontbijt, buitenspelen en recyclage-knutselen
donderdag: workshop Woordfabriek en workshop Percussie + spel en ontspanning tussendoor

Tegen de paasvakantie krijgen deelnemers een brief met praktische info bezorgd.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
95.00

In het inschrijfgeld zijn alle workshops met professionele docenten, activiteiten, begeleiding en verzekering inbegrepen. Tijdens de middag wordt er een drankje voorzien. Leden van de Gezinsbond mogen hun lidkaart meebrengen (hier wordt 7,50 euro spaarkorting op geplaatst).

Inschrijven

Inschrijven kan via mail (gezinsbondnijlen@gmail.com) of online (en dan kan je ineens de betaling ook al in orde brengen) via www.ticketgang.be (klik op "koop hier je tickets" en typ bij zoekterm "Nijlen" - je hoeft geen account aan te maken).

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

13 tot 21 februari KROKUSKRIEBELS

Neem je kinderen mee naar het museum!

9 dagen, 103 musea, 140 activiteiten

100% corona- EN familieproof!

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten