Bushcraft-dagje voor tieners

Tijdens de paasvakantie kunnen 9-12 -jarigen (geboortejaren 2009 tot 2012) deelnemen aan dit bushcraft-dagje: overleven in het bos, hoe doe je dat? Hoe kan je goede beschutting maken, hoe maken we vuur, hoe kan je water zuiveren, en zo veel meer. Survival in de natuur dus! Niet te missen.

Locatie

Nijlen 2560 Grote Puttingbaan 8 Lokalen Chiro Nele Kessel

De activiteit start om 9 uur en eindigt tegen 16 uur. We voorzien vooropvang van 8 uur tot 9 uur en naopvang van 16 uur tot 17 uur. Tussen deze uren kunnen deelnemers toekomen en vertrekken.

We verzamelen aan de lokalen van Chiro Nele. Na een korte kennismaking trekken we de natuur in voor een zalige bushcraft! Het aantal plaatsen is beperkt.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
30.00

In het inschrijfgeld is de professionele begeleiding van een ervaren natuurexpert, begeleiding en verzekering inbegrepen. Tijdens de middag wordt er een drankje voorzien. Leden van de Gezinsbond mogen hun lidkaart meebrengen (hier wordt 2,50 euro spaarkorting op geplaatst).

Inschrijven

Inschrijven kan via mail (gezinsbondnijlen@gmail.com) of online (en dan kan je ineens de betaling ook al in orde brengen) via www.ticketgang.be (klik op "koop hier je tickets" en typ bij zoekterm "Nijlen" - je hoeft geen account aan te maken).

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

13 tot 21 februari KROKUSKRIEBELS

Neem je kinderen mee naar het museum!

9 dagen, 103 musea, 140 activiteiten

100% corona- EN familieproof!

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten